Vi søker etter en Økonomi Controller til teamet vårt i Egersund!

Som medarbeider hos oss vil du få både spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, og du får i stor grad styre din egen arbeidsdag. Du får mulighet til å jobbe med prosjekter fra start til slutt, sammen med kollegaer med lang og solid erfaring som liker å tenke kreativt og nytt!
Hos oss blir du en del av et arbeidsmiljø som er preget av høy trivsel, og du får mulighet til å utvikle deg innen nye fag- og ansvarsområder. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode forsikringsordninger, og du vil også få mulighet til medeierskap i bedriften gjennom vårt aksje- og opsjonsprogram. For oss er det viktig at vi sammen tar del i verdiøkningen som skapes i fellesskap.

Noen av arbeidsoppgavene og ansvarsområder du får som økonomi controller hos oss:

  • Oppfølging av økonomistyring i prosjektporteføljen, herunder bistå prosjektledere med utarbeidelse av prognoser, kostkontroll, beregning av ordrereserver m.m
  • Oppfølging av kommersielle vilkår og forbedringspotensialer i prosjektporteføljen
  • Utarbeidelse og oppfølging av relevante økonomiske analyser, nøkkeltall og KPI’er
  • Delaktig i utarbeidelse av månedsrapportering, prognoser og budsjetter
  • Vedlikehold og videreutvikling av selskapets ERP system med tilhørende støttesystemer
  • Behandling av internasjonale sikringer, garantier og betalinger

Vi ønsker at du har:
Høyere økonomisk utdannelse på bachelor- eller masternivå og relevant erfaring fra tilsvarende rolle (eks. cost controller, project controller, finance controller). Det er en fordel om du har kjennskap til prosjektstyring fra olje- og gassbransjen. Du har generelt god IT kompetanse og interesse for å sette deg inn i nye systemer. I tillegg har du god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både i norsk og engelsk.

For å lykkes i rollen må du være analytisk og nøyaktig, i tillegg til at du har en strukturert tilnærming til dine arbeidsoppgaver. Du kjennetegnes av å være initiativrik, framoverlent, og har gode samarbeidsevner. Videre trives du med å jobbe både selvstendig og i team.
Stillingen rapporterer til selskapets Administrerende direktør .

Er du den vi ser etter? Da håper vi at vi hører fra deg!

Søknader blir behandlet fortløpende.